Amsterdamse Modelspoorbaan Club

Amsterdamse Modelspoorbaan Club
Bij toeval heb ik de enthousiaste leden van deze Club ontmoet. En met heel veel plezier heb ik met deze geweldige mensen mogen samenwerken.
Eerst moet ik natuurlijk vertellen dat het bezoek aan deze mooie Club herinneringen aan onze zolder oproept. Mijn vader heeft indertijd heel enthousiast een begin gemaakt met een modelspoorbaan. Maar als ik kijk wat er bij de Amsterdamse Modelspoorbaan te zien is dan moet ik toegeven dat mijn vader maar een amateurtje is gebleven.
Amsterdam is ook na 20 jaar nog een stad waar ik steeds meer nieuwe dingen ontdek. De maquette  van het centrum van de stad rondom het Centraal Station is prachtig nagebouwd. Het Weesperpoort station en station Abcoude zien er ook mooi uit. Ook de berglandschappen zijn indrukwekkend.
Tijdens een projectweek zijn we met 2 klassen leerlingen op bezoek geweest. De glunderende en bewonderende gezichten vertederen mij nu nog.Jammer genoeg moet de Club nood gedwongen weer een ander onderkomen zoeken.

Mijn vraag is nu wie weet raad en weet een plek voor deze enthousiaste mensen.

Via hun website willen zij graag iets van u horen.

http://www.amclub.nl

Over Rob Alberts

Mensen, natuur, de aarde, planten en dieren hebben mijn interesse. Monumentale Bomen fascineren mij. Onderwijs is mijn passie. In 1988 ben ik in de Bijlmermeer komen wonen. De mensen, het groen, de andere manier van bouwen / wonen hebben mijn hart gestolen. Zonder ver te reizen is hier de hele wereld binnen handbereik. Rondom mijn huis geniet ik vooral van de Familie Pimpelmees. In december 2009 ben ik gaan bloggen over wat mij opvalt of wat mij bezig houdt.
Dit bericht werd geplaatst in Amsterdam en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.