Anouhk Sterken

Anouhk Sterken

Afscheid nemen is altijd lastig en moeilijk. En ik ben daar zelf erg slecht in. Voor Anouhk wil ik extra moeite doen om goed afscheid te nemen van haar. Vandaar dat ik vandaag iets persoonlijks schrijf op mijn blog:

Vandaag geef ik een wandtegeltje. In het vriendenboek dat de mentorleerlingen gemaakt hebben geef ik een wandtegeltje. Het wandtegeltje heeft de tekst jij hebt een hart van goud. Mijn toevoeging hierop is; voor jouw kinderen, voor jouw man, voor jouw leerlingen, voor jouw school en voor jouw collega’s. Gisteren heb ik heel veel tranen gezien en heb ik veel stiltes gevoeld. Afscheid nemen doet pijn. Juist als je alles oppakt en vertrekt naar de andere kant van de wereld. Afscheid nemen doet pijn. Juist als zoveel wat jou dierbaar is achterblijft. Je gaat mee met je man en natuurlijk neem jij je kinderen mee, maar jouw school, jouw leerlingen en jouw collega’s laat je achter.

Vandaag geef ik een heel klein beeldje weg. In het vriendendoosje dat de kinderen hebben gemaakt geef ik dit beeldje. Het is een beeldje van een groepje mensen samen. In een te korte tijd heb ik met jou mogen samenwerken. Met een klein gebaar en een half woord vulde jij mij aan en voelde jij mij aan. Met een goed oog en een luisterend oor voelde jij onze mentorleerlingen aan. Het beeldje laat een groepje mensen zien naast elkaar. Samen en naast elkaar hebben wij dit jaar een mentorgroep mogen begeleiden. De manier waarop jij dit doet is voor mij stimulerend en motiverend. Die samenwerking zal ik missen. Die zorg en aandacht van jou zullen onze mentorleerlingen missen.

Aan mij de taak om dit op te pakken en voort te zetten.

Rest mij om te zeggen dat ik jou, je kinderen en je man veel voorspoed, gezondheid en geluk toewens

Over Rob Alberts

Mensen, natuur, de aarde, planten en dieren hebben mijn interesse. Monumentale Bomen fascineren mij. Onderwijs is mijn passie. In 1988 ben ik in de Bijlmermeer komen wonen. De mensen, het groen, de andere manier van bouwen / wonen hebben mijn hart gestolen. Zonder ver te reizen is hier de hele wereld binnen handbereik. Rondom mijn huis geniet ik vooral van de Familie Pimpelmees. In december 2009 ben ik gaan bloggen over wat mij opvalt of wat mij bezig houdt.
Dit bericht werd geplaatst in Onderwijs en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.