Een katerig gevoel

Een katerig gevoel
Soms stoor ik mij wild aan mijn buren. Ik gun iedereen zijn of haar dierenliefde. maar waarom moeten alle buurtkatten in mijn tuin foerageren. Om maar te zwijgen over het sanitaire gebruik dat daar op volgt.
De vogeltjes en andere meer kruipende dieren in mijn tuin hebben hier ook last van. Elke gezinsuitbreiding heeft weer verschillende verdrietige verdwijningen tot gevolg.
Omdat mijn tuin helemaal omsloten is hebben de buurtkatten natuurlijk ook niets te vrezen van loslopende honden.
Het katerige gevoel dat ik nu met jullie wil delen heeft een nieuwe oorzaak. Vlooien in mijn huis, vervelende plasplekken, verstopte kattendrolletjes, kapot gevallen glaswerk  en vervelende allergische reacties van mijn huid en mijn longen zijn het gevolg van de afgelopen dagen. Alle deuren en ramen wagenwijd open heeft gemaakt dat een van de nieuwe jonge buurtkatten bij mij is in  getrokken. Misschien denkt u dat ik als alleenstaande blij ben met zo’n jong ding over de vloer? De opsomming van bovenstaande negatieve zaken geeft al aan dat ik liever alleen blijf.
Gelukkig is het kleine ding weer verdwenen.
Met geen handschoenen aan te pakken, schreeuwend en krijsend is zij na drie dagen de voordeur uitgerend.
Het viel mij  nog mee dat zij de voordeur niet achter haar dichtsloeg!
Nu rest mij nog het opruimen, schoonmaken, desinfecteren en bijkomen van de rotzooi die mevrouw in drie dagen heeft achter gelaten.
Advertenties

Over Rob Alberts

Mensen, natuur, de aarde, planten en dieren hebben mijn interesse. Monumentale Bomen fascineren mij. Onderwijs is mijn passie. In 1988 ben ik in de Bijlmermeer komen wonen. De mensen, het groen, de andere manier van bouwen / wonen hebben mijn hart gestolen. Zonder ver te reizen is hier de hele wereld binnen handbereik. Rondom mijn huis geniet ik vooral van de Familie Pimpelmees. In december 2009 ben ik gaan bloggen over wat mij opvalt of wat mij bezig houdt.
Dit bericht werd geplaatst in Natuur. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s