Een schone zaak van een schone vrouw; Sophia Peroti Draaisma

Een schone zaak van een schone vrouw; Sophia Peroti Draaisma
In Brabant heb ik geleerd dat Schoon meerdere betekenissen kan hebben; Mooi en goed gewassen. Deze aflevering omvat beide betekenissen. Over de website van Sophia Peroti Draaisma heb ik al eens geblogd. Maar sinds kort kun je ook niet meer om haar winkel heen. Lopend door de Foodstrip van de Shopperhal in de Amsterdamse Poort loop je recht op haar schone zaak af. Vaak staat deze schone vrouw trots in haar winkel. Maar je kunt ook haar man treffen. Zij runnen deze winkel met veel plezier en enthousiasme samen.
Op haar facebookpagina verzamelt Sophia leuke anekdotes. Maar ook in de winkel is het gezellig toeven. Met een vrolijk gezicht verkoopt zij haar produkten en geeft zij een deskundig advies.www.More4Cosmetics.nl

Over Rob Alberts

Mensen, natuur, de aarde, planten en dieren hebben mijn interesse. Monumentale Bomen fascineren mij. Onderwijs is mijn passie. In 1988 ben ik in de Bijlmermeer komen wonen. De mensen, het groen, de andere manier van bouwen / wonen hebben mijn hart gestolen. Zonder ver te reizen is hier de hele wereld binnen handbereik. Rondom mijn huis geniet ik vooral van de Familie Pimpelmees. In december 2009 ben ik gaan bloggen over wat mij opvalt of wat mij bezig houdt.
Dit bericht werd geplaatst in Amsterdam en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.