Huilend van het lachen en met pijn in de buik met Mirjam van Baarsen

Huilend van het lachen en met pijn in de buik met Mirjam van Baarsen
Kennismakend en etend breng ik de avond door met Mirjam van Baarsen. Wij hebben elkaar via een gemeenschappelijke digitale vriend leren kennen. Maar nu kijken wij elkaar recht in de ogen. Natuurlijk hebben wij al een lekker stuk van ons leven achter de rug. De ervaringen zijn dan ook mooi en minder plezierig. Zo gaat dat met mensen die niet stil zitten.
Ondertussen zitten we ook te snoepen van een lekker maal. Internationaal de serveerster komt uit Georgie, maar is eigenlijk Armeens en het eten is Creools en we zitten in Reigersbos, Amsterdam-ZuidOost.
Mirjam wil graag clownen. Want zij wil wat laten beleven, doorleven en ontdekken. Natuurlijk gebruikt zij soms een clownsneusje. Maar Clownen is meer. Clownen kan ook helpen met het vertellen van een boodschap op een school. Of ondersteunen bij het revalideren. Bij lastige veranderingsprocessen in het bedrijfsleven helpt het ook bij het ontdekken van nieuwe kansen.
In haar opleiding heeft ze tijdens stages al mooie anekdotes verzameld. Daarom ben ik begonnen met ” Huilend van het lachen en met pijn in de buik”. Haar verhalen zijn mooi, boeiend en aansprekend. Zij vraagt mij of ik iets over haar website wil schrijven.
Liever vraag ik jullie om even haar website te lezen.
Advertenties

Over Rob Alberts

Mensen, natuur, de aarde, planten en dieren hebben mijn interesse. Monumentale Bomen fascineren mij. Onderwijs is mijn passie. In 1988 ben ik in de Bijlmermeer komen wonen. De mensen, het groen, de andere manier van bouwen / wonen hebben mijn hart gestolen. Zonder ver te reizen is hier de hele wereld binnen handbereik. Rondom mijn huis geniet ik vooral van de Familie Pimpelmees. In december 2009 ben ik gaan bloggen over wat mij opvalt of wat mij bezig houdt.
Dit bericht werd geplaatst in Amsterdam. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s