Muziek op zondag

Muziek op zondag.
De laatste blogs hebben een ietwat sombere ondertoon gekregen. Dus is het tijd om weer enthousiast over mijn stadsdeel te schrijven. Mijn zondagontbijt bij Bagels&Beans is al een paar keer voorbij gekomen. Nu wil ik het hebben over een plezierige zondagmiddag. Een gemeleerd publiek heeft vanmiddag op een plezierige manier het winterseizoen ingeluid.
Honey Loves Music, op facebook te vinden, is een project van Gwen Denswil. Zij combineert poezie, muziek op een mooie locatie. Esperanzah, Jeremy Worker, Kimberley Janice hebben zingend en dichtend opgetreden. En zoals dat zo mooi heet was de host Kofi.
Langzaam begint het muzikale talent weer voor een breder publiek op te treden.
Bij het afsluiten is de toezegging gedaan dat de laatste zondag van december er weer een optreden vast staat. Persoonlijk vind ik een vaste muziekzondagmiddag voor elke laatste zondag van de maand wel aardig. Al hoor ik de muziekliefhebber Auke VanderHoek al praten over elke zondagmiddag.
Voor mij staat vast dat met Bagels&Beans in de Amsterdamse Poort ZuidOost net even iets meer te bieden hebben. Langzaam aan wordt mijn stadsdeel volwassen. Een mooi bewijs dat er een goede ondernemer de juiste doelgroep heeft gevonden.
Op deze manier wordt het Bijlmerplein het echte kloppende hart van Amsterdam-ZuidOost.

http://www.bagelsbeans.nl

http://www.zuidoost.amsterdam.nl
https://www.facebook.com/HoneyLovesSoul
https://www.facebook.com/events/406500986070038/

Advertenties

Over Rob Alberts

Mensen, natuur, de aarde, planten en dieren hebben mijn interesse. Monumentale Bomen fascineren mij. Onderwijs is mijn passie. In 1988 ben ik in de Bijlmermeer komen wonen. De mensen, het groen, de andere manier van bouwen / wonen hebben mijn hart gestolen. Zonder ver te reizen is hier de hele wereld binnen handbereik. Rondom mijn huis geniet ik vooral van de Familie Pimpelmees. In december 2009 ben ik gaan bloggen over wat mij opvalt of wat mij bezig houdt.
Dit bericht werd geplaatst in Amsterdam. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.