Rob Alberts: Trots

Rob Alberts: Trots

 

http://nieuws.aukevanderhoek.com/2012/10/wij-rob-alberts.html

 

maandag 22 oktober 2012

‘Wij…’ – Rob Alberts

‘Wij…’ – Rob Alberts

Amsterdam Zuidoost –  Rob Alberts in de fotoportretserie ‘Wij…’ van Auke VanderHoek – Leraar op een middelbare school. Lid van de Partijraad van GroenLinks, niet te verwarren met de partijtop. Activist voor Milieu Defensie en oud-raadslid van de stadsdeelraad Zuidoost voor GroenLinks en in het bezit van het Gouden Telraam. 

Het telraam werd uitgereikt door Mark van der Horst (VVD), destijds portefeuillehouder financiën, aan degene die tijdens de begrotingsdebatten een uitzonderlijke (in positieve zin) bijdrage heeft geleverd aan het debat. En Rob is een leuke oppas voor Jelle. Gefotografeerd door Auke VanderHoek in de Edumbe. – ‘Wij…’ een serie fotoportretten in de maak over ons, kennissen, vrienden en familie uit Zuidoost.

Auke VanderHoek is een journalist met pen en fotocamera. Hij is als bewoner van Zuidoost nauw betrokken bij zijn woonomgeving en schrijft en fotografeert veel in en over zijn buurt. In 2012 startte hij met zijn fotoserie ‘Wij… in Zuidoost’, een serie fotoportretten van kennissen, vrienden en familie uit Zuidoost. De foto’s worden gemaakt in zijn fotostudio, allemaal met dezelfde techniek en achtergrond waarin het karakter van de geportretteerde het verschil maakt.

Meer vanaf zaterdag 5 april tot 3 mei 2014 in

Centrum Beeldende Kunst Zuidoost

Anton de Komplein 120
1102 DR Amsterdam
t. 020 25 25 401
f. 020 25 25 409
e.info@cbkzuidoost.nl

Openingstijden

dinsdag / woensdag / vrijdag 11-17 uur
donderdag 11-20 uur
zaterdag 10-17 uur
of op afspraak

Route per openbaar vervoer

Vanaf het metro- en treinstation Bijlmer is het circa 10 minuten lopen naar CBK Zuidoost.

Bushaltes in de buurt van CBK Zuidoost zijn:
  • halte stadsdeelkantoor/Anton de Komplein: GVB buslijnen 41 en  47
  • Dolingadreef/Bijlmerdreef: GVB buslijnen 44, 45 en Connexxion 102 en 158.

Kijk op www.9292ov.nl voor een reisadvies op maat.

Route per auto

Vanuit Amsterdam, via de S112 Gooiseweg naar de Bijlmerdreef, volg de borden ‘Amsterdamse Poort’. Vanaf de A9 (Gaasperdammerweg) afslag S112 (Bijlmermeer) nemen; via de S112 Gooiseweg naar de Bijlmerdreef. Volg de borden ‘Amsterdamse Poort’.

Kijk op www.routenet.nl voor een reisadvies op maat.
Parkeren

In de parkeergarages rondom het winkelcentrum Amsterdamse Poort kunt u (betaald) parkeren. P23 (Bijlmerdreef) en P24 (Flierbosdreef) liggen aan het Anton de Komplein. In de woonwijken rondom de Amsterdamse Poort geldt een blauwe zone. U kunt daar maximaal 1,5 uur parkeren met een parkeerschijf.

Advertenties

Over Rob Alberts

Mensen, natuur, de aarde, planten en dieren hebben mijn interesse. Monumentale Bomen fascineren mij. Onderwijs is mijn passie. In 1988 ben ik in de Bijlmermeer komen wonen. De mensen, het groen, de andere manier van bouwen / wonen hebben mijn hart gestolen. Zonder ver te reizen is hier de hele wereld binnen handbereik. Rondom mijn huis geniet ik vooral van de Familie Pimpelmees. In december 2009 ben ik gaan bloggen over wat mij opvalt of wat mij bezig houdt.
Dit bericht werd geplaatst in Onderwijs en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s