Ronald Blonk, kunstenaar

Ronald Blonk, kunstenaar
In het cbk zuidoost is nu een tentoonstelling te zien onder de titel ” mijn kunst” .
Voor het werk van Ronald Blonk ben ik gaan kijken. Het werk van Ronald roept allerlei associaties op. In het Tropenmuseum staat een verzameling van kunstwerken gemaakt van reeds gebruikte materialen. Vanuit Diemen wordt onder de naam Reciclarte dezelfde manier van werken uitgedragen. Ronald is zijn huis nu aan het aankleden met een mengelmoes van deze twee werkvormen. Als je bij hem langs loopt zie je dat alle vensterbanken gevuld zijn door deze creatieve geest. Op zijn eigen website zijn weer andere voorbeelden van zijn handige maar altijd ook kunstige oplossingen.
Tot 25 augustus is de expositie ” Mijn Kunst ” in het cbk zuidoost nog te bewonderen. Natuurlijk kan er ook gestemd worden. U begrijpt dat ik voor Ronald gestemd heb. Maar wellicht vind u een van de andere inzendingen ook de moeite waard. Ik moet toegeven dat ik zelf de andere inzendingen ook zeker de moeite waard vind.
Advertenties

Over Rob Alberts

Mensen, natuur, de aarde, planten en dieren hebben mijn interesse. Monumentale Bomen fascineren mij. Onderwijs is mijn passie. In 1988 ben ik in de Bijlmermeer komen wonen. De mensen, het groen, de andere manier van bouwen / wonen hebben mijn hart gestolen. Zonder ver te reizen is hier de hele wereld binnen handbereik. Rondom mijn huis geniet ik vooral van de Familie Pimpelmees. In december 2009 ben ik gaan bloggen over wat mij opvalt of wat mij bezig houdt.
Dit bericht werd geplaatst in Amsterdam en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.