Ontbijten met Sherelle

Sherelle
Sherelle is lief. Elke zondagochtend staat zij voor mij iets eerder op.  En als eerste krijg ik  van haar een lekkere cappucino en een gezond muesli ontbijt. De stralende glimlach waar mee zij mij zondagsmorgens begroet is iets waar ik de hele week naar uitkijk. En terwijl ik lekker zit te ontbijten is zij druk met het schoonmaken van de keuken. Nu in de zomer wordt ik helemaal door haar verwent. Terwijl ik eerst van mijn cappucino geniet zet zij het terras voor mij op. En natuurlijk maakt zij het terras ook schoon!
Gastvrij als zij is schenkt zij voor iedereen die op bezoek komt ook een lekkere kop koffie. En als je even wacht kun je ook nog een glas vers geperst sap van Sherelle krijgen.
Begrijpen jullie dat ik haar heel bijzonder vind?
Elke zondagochtend 09.27 uur Bijlmerplein 561 B Amsterdam-ZuidOost
Advertenties

Over Rob Alberts

Mensen, natuur, de aarde, planten en dieren hebben mijn interesse. Monumentale Bomen fascineren mij. Onderwijs is mijn passie. In 1988 ben ik in de Bijlmermeer komen wonen. De mensen, het groen, de andere manier van bouwen / wonen hebben mijn hart gestolen. Zonder ver te reizen is hier de hele wereld binnen handbereik. Rondom mijn huis geniet ik vooral van de Familie Pimpelmees. In december 2009 ben ik gaan bloggen over wat mij opvalt of wat mij bezig houdt.
Dit bericht werd geplaatst in Amsterdam, eten en drinken. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s