Hotspot in Heesterveld

Hotspot in Heesterveld
Amsterdam-ZuidOost is uit twee delen opgebouwd. Precies in het midden maakt de spoorlijn Amsterdam-Utrecht een scherpe lijn. De ene kant is vooral overdag een bedrijvige kant waar grote en internationale bedrijven winst proberen te maken. De andere kant is een rumoerige woonwijk met contacten naar alle werelddelen. De bedrijven kijken meer verouderde denkbeelden naar de andere kant. En de jonge bewoners kijken met vernieuwende ideeën naar ondernemen. Bijna op de grens is sinds kort een hotspot gemaakt. Jonge mensen met verfrissende ideeën lonken naar de zakenlui van de andere kant van het spoor. Kunst, communicatie, zakendoen en horeca zijn samengebracht in een hotspot.
Mag ik iedereen uitnodigen om de website even te bezoeken? Of nog liever, mag ik iedereen uitnodigen om iedereen uit te nodigen deze hotspot naast het metrostation Bullewijk eens te bezoeken. Ik weet zeker dat u enthousiast begroet wordt door de deelnemers van deze hotspot.
Een rondleiding, een uitleg en een uitnodiging voor een drankje of een hápje eten krijgt u dan van jonge en intelligente deelnemers.

http://evadeklerk.com/H.spot.html

Over Rob Alberts

Mensen, natuur, de aarde, planten en dieren hebben mijn interesse. Monumentale Bomen fascineren mij. Onderwijs is mijn passie. In 1988 ben ik in de Bijlmermeer komen wonen. De mensen, het groen, de andere manier van bouwen / wonen hebben mijn hart gestolen. Zonder ver te reizen is hier de hele wereld binnen handbereik. Rondom mijn huis geniet ik vooral van de Familie Pimpelmees. In december 2009 ben ik gaan bloggen over wat mij opvalt of wat mij bezig houdt.
Dit bericht werd geplaatst in Amsterdam, Onderwijs, Politiek en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.