Lekker en gezond

Lekker en gezond
Lees ik de ene dag van klachten over bedrijfskantines. Liever ook minder vlees en vet, maar ook gezonder en biologisch eten voor tussen de middag. Maar ben ik ook al jaren enthousiast over initiatieven van leerwerktrajecten voor de horeca. Komt daar vanavond opeens een verhaal naar boven over een groep creatieve jonge ondernemers in het grote bedrijvenpark aan de overkant van het spoor.
Biologische, gezonde en betaalbare lunch-service op bestelling met de website http://www.biolunch.nl Dan moet ik dat natuurlijk op mijn blog plaatsen. Hoe zo crisis, hoezo geen ondernemersgeest bij jongeren. Meestal neem ik mijn eten zelf mee. Maar van deze website wil ik ook wel gebruik maken. Ja je moet dan wel in Amsterdam-ZuidOost willen werken. Maar dat zou eigenlijk iedereen willen. Waar gebeurt het? Ja in Amsterdam-ZuidOost!
Misschien wordt het wel een franchise concept.
Misschien wordt het wel een bedrijf met meerdere filialen.
Met gezond en lekker eten kun je toch overal langskomen.

Over Rob Alberts

Mensen, natuur, de aarde, planten en dieren hebben mijn interesse. Monumentale Bomen fascineren mij. Onderwijs is mijn passie. In 1988 ben ik in de Bijlmermeer komen wonen. De mensen, het groen, de andere manier van bouwen / wonen hebben mijn hart gestolen. Zonder ver te reizen is hier de hele wereld binnen handbereik. Rondom mijn huis geniet ik vooral van de Familie Pimpelmees. In december 2009 ben ik gaan bloggen over wat mij opvalt of wat mij bezig houdt.
Dit bericht werd geplaatst in Amsterdam, eten en drinken, Natuur, Politiek en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.