Oma Ietje

Oma Ietje is de oma van Lilian. Lilian heeft een passie voor fotografie. Van Oma Ietje heeft zij in haar tehuis de meest prachtige foto’s gemaakt. Deze fotoportretten hangen aan alle wanden van de nieuwe zaak. Het toeziend oog van Oma Ietje zal u niet ontgaan bij het drinken van uw koffie. In de foto’s is vanuit elke hoek de liefdevolle blik van Oma Ietje en haar kleindochter de fotograaf, Lilian te zien. Lilian combineert haar voorliefde voor kunst, ondernemerschap en horeca achtergrond in Heesterveld.

Carla is ook een echt familiemens. Jarenlang heeft zij zich vrijwillig ingezet voor oma’s in een tehuis. Samen met Lilian start Carla een nieuwe koffiezaak in Heesterveld. Bij Oma Ietje geeft Carla al haar bakkunsten en gastvrijheid. Toen Carla in Stockholm studeerde droomde zij van een eigen koffiezaak. De traditie van huiselijke koffiezaakjes uit Zweden brengt Carla nu naar Amsterdam-ZuidOost, Heesterveld.

Lilian en Carla hebben jaren in het bedrijfsleven gewerkt maar nu hebben zij samen besloten om hun dromen in Oma Ietje waar te gaan maken!

Oma Ietje staat voor schandalig lekkere taart, heerlijke koffie, ontbijt en verse lunch. Met lokale kunst aan de muur en tweedehands meubels creëren zij een huiselijke sfeer. Zij willen in hun koffiezaak betrokkenheid en gezelligheid uitstralen.

Oma Ietje is in Heesterveld naast Metrostation Bullewijk. Bewoners van Amsterdam-ZuidOost, kantoorpersoneel en bezoekers van Ikea zijn uitgenodigd voor de opening. Natuurlijk is er verse koffie en een punt schandalig lekker taart. Maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 en 17.00 uur is iedereen Welkom!

Oma Ietje Heesterveld 3 1102 SB Amsterdam

https://www.facebook.com/OMAIETJEKOFFIE/timeline

https://twitter.com/OmaIetje1

http://omaietje.nl/

Over Rob Alberts

Mensen, natuur, de aarde, planten en dieren hebben mijn interesse. Monumentale Bomen fascineren mij. Onderwijs is mijn passie. In 1988 ben ik in de Bijlmermeer komen wonen. De mensen, het groen, de andere manier van bouwen / wonen hebben mijn hart gestolen. Zonder ver te reizen is hier de hele wereld binnen handbereik. Rondom mijn huis geniet ik vooral van de Familie Pimpelmees. In december 2009 ben ik gaan bloggen over wat mij opvalt of wat mij bezig houdt.
Dit bericht werd geplaatst in Amsterdam, eten en drinken en getagged met , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

15 reacties op Oma Ietje

  1. Rebbeltje zegt:

    Jammer dat het zo ver weg is…zou me daar als oma vast wel op me gemak voelen. Goeie reclame 😉

    Geliked door 2 people

  2. fietszwerver zegt:

    ha die Rob
    ik geniet ook van wat vrije dagen , vandaag de hut hier goed onderhanden genomen , kan ik morgen de deur achter me dicht trekken , niet om een bakkie leut bij Oma Ietje te halen , maar bij m’n nichtjes in Makkum
    fijne avond

    Geliked door 1 persoon

  3. bittytje zegt:

    Dat ziet er gezellig uit maar ook voor mij te ver. Ik wens ze veel succes!

    Geliked door 1 persoon

  4. Frank103 zegt:

    Klinkt goed, mocht ik een keer in de buurt zijn dan ga ik daar een klein stukje schandalig lekkere taart proeven.

    Geliked door 1 persoon

  5. constantinoc zegt:

    Helaas woon ik er veel te ver vandaan, maar het klinkt goed en smakelijk en het ziet er goed uit. Dus wie weet, áls ik eens in de buurt kom … Veel succes, dames!

    Geliked door 1 persoon

  6. sjoerd zegt:

    Lijkt me heerlijk om daar eens langs te gaan.

    Geliked door 1 persoon

  7. fietszwerver zegt:

    dank je Rob
    geniet maar fijn van de vakantie en een flink stuk van die schandalig lekkere taart
    mzl

    Geliked door 1 persoon

  8. Suskeblogt zegt:

    Een vestiging openen in Roeselare zit er waarschijnlijk niet in voor de nabije toekomst ?

    Geliked door 1 persoon

  9. benjamín zegt:

    Het is wat ver voor me, maar als ik daar ooit eens in de buurt kom … ja dan!

    Geliked door 1 persoon

  10. kakel zegt:

    “Schandalig” lekkere taart: wie lust die niet? Kunnen ze misschien nog een tweede vestiging starten in de Krimpenerwaard 🙂 Heel veel succes voor de dames!

    Geliked door 1 persoon

  11. cat zegt:

    I do know of coffee shops, but assume this is more of a café/ restaurant … 🙂

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.