Jeroen Kruisheer, een ontmoeting

Op weg naar huis fiets ik langs de Buurtcamping Egeldonk. Midden op het grasveld staat Jeroen Kruisheer. Jeroen Kruisheer is dit weekend Campingbeheerder. Voor de organisatie en de financiën van de buurtcamping Egeldonk draagt hij de verantwoordelijkheid. Maar als ik over het campingveld kijk zijn kinderen ook druk in de weer met de opbouw. De buurtkinderen zijn druk met het verzamelen van al het zwerfvuil. Het wordt een schone en mooie camping.

Enthousiast begint hij mij te vertellen wat het programma is. Vanaf 14:00 uur komen de eerste campinggasten hun tenten opbouwen. Daarna bouwen de vrijwilligers en campinggasten een BBQ straat. De inzet is de langste BBQ ooit te bouwen. De kinderen maken een vuurkunstwerk onder begeleiding van brandweerlieden.

Zaterdag ochtend komt Urwin Vyent. Hij is Dagelijks Bestuurder van de nieuwe bestuurscommissie in Amsterdam-ZuidOost. Om 11:00 uur zal Urwin Vyent de Buurtcamping Egeldonk officieel openen. De andere Dagelijkse Bestuurders genieten vreemd genoeg elders van hun vakantie. Bij hun terugkomst zal Urwin Vyent vertellen dat komend jaar de Buurtcamping Egeldonk de placet to be is. Jeroen Kruisheer kennende zal hij dan ook weer de Campingbeheerder zijn.

Het zaterdagprogramma gaat verder met een o.a. Bootcamp voor gevorderden, Pop Up workshop, Creabea met Thea, Mooi met Mercedes en Jetty, Vogelshow Surinaamse kanaries, Skateboard pimpen, Djembé workshop. Zaterdagavond staat in het teken van veel vuur, BBQ met de Voedselbank, Vuurkunstwerk aansteken (kampvuur), Vuurspuwer. Voor de angsthazen komt er een spannende Spoken word en bezoeken de Weerwolven de buurtcamping.

Op Zondag is er in samenwerking met de Kinderboerderij Gliphoeve Konijnen knuffelen en Ponyrijden. De sportieve gasten kunnen zich nog inschrijven voor de buurtcamping competitie Volleybal en Voetbal.

Naast de bezielende leiding van campingbeheerder Jeroen Kruisheer is/zijn Tante/Ome Leen voortdurend paraat in de leenwagen. Ben je thuis iets vergeten? Een tentharing, een wc-rol of een schoorlijn voor de campingwas die je echt nodig hebt. Zit je omhoog om dat je niet buiten kunt slapen? Ben je bang voor vallende sterren? De campingbeheerder, Jeroen Kruisheer heeft hulp van Tante/Ome Leen. Tante/Ome Leen is altijd aanspreekbaar in de leenwagen op de camping Egeldonk.

Wil jij ook Jeroen Kruisheer ontmoeten of verder leren kennen? Kom naar de buurtcamping Egeldonk. Zijn enthousiasme geeft gegarandeerd plezier! Kijkt u ook eens naar zijn Linkedin-profiel. Jeroen heeft nogal wat te bieden. Misschien bent u zelfs op zoek naar hem?

http://debuurtcamping.nl/zuidoost/

https://www.facebook.com/debuurtcampingegeldonk

http://debuurtcamping.nl/verhalen-van-de-camping/

https://nl.linkedin.com/in/jeroenkruisheer

Advertentie

Over Rob Alberts

Mensen, natuur, de aarde, planten en dieren hebben mijn interesse. Monumentale Bomen fascineren mij. Onderwijs is mijn passie. In 1988 ben ik in de Bijlmermeer komen wonen. De mensen, het groen, de andere manier van bouwen / wonen hebben mijn hart gestolen. Zonder ver te reizen is hier de hele wereld binnen handbereik. Rondom mijn huis geniet ik vooral van de Familie Pimpelmees. In december 2009 ben ik gaan bloggen over wat mij opvalt of wat mij bezig houdt.
Dit bericht werd geplaatst in Amsterdam, eten en drinken, Geen categorie, gezondheid, Kinderen, Natuur, persoonlijk en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

20 reacties op Jeroen Kruisheer, een ontmoeting

 1. Rebbeltje zegt:

  Beetje uit de buurt hè…maar leuk verhaal

  Geliked door 1 persoon

 2. Walter zegt:

  Wat grappig…ik heb ooit in de Egeldonk flat gewoond

  Geliked door 1 persoon

 3. bloggersterk zegt:

  Goed dat jij vakantie hebt: betere promotie is niet te krijgen. Leuk initiatief en leuk stuk!

  Geliked door 1 persoon

 4. fietszwerver zegt:

  ziet er goed uit Rob
  wordt vast een mooie zomer

  Geliked door 1 persoon

 5. Kakel zegt:

  Wat een geweldig mens! Eentje met een hart in zijn lijf.
  Je zal daar als kind maar op de camping staan…
  Lieve groet
  kakel

  Geliked door 1 persoon

 6. sjoerd zegt:

  Haha, dat wordt dus niets vanuit hier…

  Geliked door 1 persoon

 7. perdebytjie zegt:

  Klink na ’n heerlike inisiatief!

  Geliked door 1 persoon

 8. Goh Rob, wat leuk wat daar allemaal gedaan wordt. Het brengt mensen (die daar voor open staan en het dus graag willen) bij elkaar! En zeker voor kinderen is een camping het paradijs!

  Geliked door 1 persoon

 9. een creatief mens! 😀

  fijn weekend, rob!

  Geliked door 1 persoon

 10. gewoonanneke zegt:

  Heb nog nooit iets gehad met een camping maar misschien is het best gezellig en leuk allemaal. Er wordt wel heel veel georganiseerd als ik het zo lees.

  Geliked door 1 persoon

 11. realjager zegt:

  Heel veelzijdig hoor, misschien dat ik er eens langsren komende donderdag, hahah. Wel jammer van het weer nu…

  Geliked door 1 persoon

 12. bentenge zegt:

  Fijn dat je die mens en het event eer aan doet via je blog ! Dat maakt dat ik je (as ever) een fijne mens vind.

  Geliked door 1 persoon

 13. staartje zegt:

  Wat bijzonder. Wat heerlijk dat er zulke actieve mensen zijn. Veel met weinig. Super

  Geliked door 1 persoon

 14. meninggever zegt:

  Mooi initiatief dat volgens mij al een langdurige traditie kent…toch?

  Geliked door 1 persoon

 15. Wilma Phillipson zegt:

  Heerlijk om te lezen.

  Geliked door 1 persoon

 16. Olga Schefferlie zegt:

  Een leuk, enthousiasmerend stuk, Rob!

  Geliked door 1 persoon

 17. Rob Alberts zegt:

  Dankjewel Olga!
  Regenachtige groet,

  Like

 18. RonniN zegt:

  “People, nature, the earth, plants and animals have my interest. Monumental trees fascinate me. Education is my passion. In 1988 I came to live in the Bijlmermeer. The people, the green, the other way of building / living have stolen my heart. Without having to travel far here is the whole world at your fingertips. Around my house I especially enjoy the tit family. In December 2009 I started blogging about what strikes me or what keeps me going.”
  I hope this is an accurate translation…without Google Translate, I wouldn’t understand more than the mere gist of what you wrote. But I’m happy to say that nature and education are both also passions of mine, and we are in agreement there. I had the good fortune to visit Amsterdam in 1994…it was the hub of my European visit. I stayed at the Wynobel bed and breakfast and enjoyed Vondelpark. The Nederlands is a beautiful place! Thanks for dropping by my blog, and…Schrijf alsof er geen morgen, leef alsof het je laatste dag op aarde. Vrede.

  Geliked door 1 persoon

 19. Rob Alberts zegt:

  It is a great translation!
  Thanks for your visit.
  Your knowledge of Dutch is good.

  Please visit our country again?

  Kind regards,

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.