Gekleurde keukens aan de Gaasperplas

Mijn oorspronkelijke bestelling was niet meer mogelijk. Maar de rondleiding door de keuken maakte mij erg enthousiast. Boerderij Langerlust heeft mijn favoriete terras. Naast de boerderij is een prachtige tuin aangelegd. Maar het terras aan het water is mijn lievelingsplek. Je zit daar beschut en in de zon.

Door Pantar het regionale Werkvoorziening van Amsterdam is boerderij Langerlust om getoverd tot een prachtige horeca locatie. Weggevallen subsidies en veranderingen in de Wet Sociale werkvoorziening maken dat Pantar een nieuwe partner nodig had. Met the Colour Kitchen is die nieuwe partner gevonden.

In het ene gebouw zit het eetcafé. In het andere gebouw is een conferentie centrum. Soms bij regen zit ik in het eetcafé. Liever ben ik buiten. Voor een vergadering, lezing of studiedag heb ik het conferentiecentrum een enkele maal bezocht.

De kaart is veranderd met de nieuwe samenwerking. Dus ik moet een nieuwe favoriet gaan uitzoeken. De plek, het terras, eetcafé en conferentiecentrum blijf ik geweldig vinden.

Werken lijkt vanzelfsprekend en voor sommigen zelfs een noodzakelijk kwaad. In Nederland zijn er nog veel mensen waarvoor (blijven) werken niet vanzelf gaat. Ze moeten opboksen tegen de ‘gemiddelde’ norm die onze maatschappij stelt en hebben niet altijd de kansen gekregen die nodig zijn om je te ontwikkelen. Op Langerlust krijgen mensen de kans om een horeca-opleiding te volgen met de benodigde werkervaring.

Tijdens mijn rondleiding in de nieuwe keuken praten we over het mooie werk. Mensen begeleiden, ondersteunen en op weg helpen naar hun eigen toekomst blijft het mooiste werk dat er bestaat. Elke klant kan daar dagelijks van genieten aan de Gaasperplas.

Gekleurde keukens heeft er een nieuwe, oude klant bijgekregen. Mocht u in de buurt zijn? Het is de moeite waard om van deze gekleurde keukens te gaan proeven. Dat de omgeving prachtig is is daarbij mooi meegenomen.

www.thecolourkitchen.com

http://www.langerlust.nl/

http://www.pantar.nl/

 

Over Rob Alberts

Mensen, natuur, de aarde, planten en dieren hebben mijn interesse. Monumentale Bomen fascineren mij. Onderwijs is mijn passie. In 1988 ben ik in de Bijlmermeer komen wonen. De mensen, het groen, de andere manier van bouwen / wonen hebben mijn hart gestolen. Zonder ver te reizen is hier de hele wereld binnen handbereik. Rondom mijn huis geniet ik vooral van de Familie Pimpelmees. In december 2009 ben ik gaan bloggen over wat mij opvalt of wat mij bezig houdt.
Dit bericht werd geplaatst in Amsterdam, eten en drinken, Geen categorie, Onderwijs en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

15 reacties op Gekleurde keukens aan de Gaasperplas

 1. fietszwerver zegt:

  mogge Rob
  is dit niet op wat ooit Floriade terrein was
  geniet de dag

  Geliked door 1 persoon

 2. Ik geniet van je verhalen, Rob, altijd een leuke invalshoek.

  Geliked door 1 persoon

 3. Morgaine zegt:

  Ik ben zo blij dat het nog wel is gewoon, mensen met mindere norm die een kans krijgen, dat is wat ik op de DBS ook zie waar ik zelf als vrijwilligster werk, maar dan op kunst basis met winkel en ze krijgen allemaal ‘uitbetaald’.

  X

  Geliked door 1 persoon

 4. meninggever zegt:

  Is dat achter Nellestein ergens??

  Geliked door 1 persoon

 5. sjoerd zegt:

  Dat lijkt me een plezierige zaak. Als je de achtergrond kent, accepteer je ook meer.

  Geliked door 1 persoon

 6. Rebbeltje zegt:

  Levensgenieter haha

  Geliked door 1 persoon

 7. Kakel zegt:

  Klinkt goed om daar met mijn Lief te gaan eten. Een beetje te ver uit de buurt maar je weet nooit waar de toekomst je brengt 😉 In ons dorp zijn ze een lunchroom begonnen die gerund wordt door mensen met een geestelijke beperking. Hartveroverend als je ziet met hoeveel enthousiasme ze werken.
  Zonnige groet

  Geliked door 1 persoon

 8. Bertie zegt:

  Iet er mooi uit, het lijkt een Noordhollandse boerderij.
  Goeie insteek om samen te gaan met The Colour Kitchen, ik wens ze veel succes!

  Geliked door 1 persoon

 9. staartje zegt:

  Weer leuk. Wat zijn er toch veel leuke dingen

  Geliked door 1 persoon

 10. Fenny zegt:

  Het klinkt zeer aantrekkelijk!

  Geliked door 1 persoon

 11. realjager zegt:

  Helaas net te laat, ik hoef niet meer naar Abcoude voor werk en dan weer een rondje Gaasperplas lopen anders was ik er zeker eens heen gegaan! 🙂

  Geliked door 1 persoon

 12. Plato zegt:

  Leuk dat je vaak met dit soort tips komt, Rob. Helaas kom ik niet vaak meer in de Bijlmer maar zo’n rondje Gaasperplas is misschien wel eens leuk en dan is zo’n locatie natuurlijk een must.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.