Duurzaam Festival

Dinsdag 14 mei van 15:00-17:00 is het Sociaal Duurzaamheid Symposium in de raadszaal van het stadsdeelkantoor Amsterdam-ZuidOost. Aansluitend is er een Duurzaam festival van 17.00 tot 20.00 uur. Het Duurzaam Festival zal de aansluitende woensdag 15 mei en donderdag 16 mei ook van 17.00 tot 20.00 uur zijn.

Tijdens het Symposium zullen de initiatieven die in Amsterdam-Zuidoost een project starten en/of uitvoeren zich presenteren. Daarnaast zullen Bedrijven en organisaties die betrokken zijn met de energietransitie meeluisteren, meedenken en meepraten. Aan het einde van het symposium wil men graag een optimistische convenant afsluiten.

Tijdens het Duurzaam Festival is van alles te bekijken wat in een huishouden bruikbaar is om de energiekosten omlaag te krijgen. Kleine aanpassingen, grote veranderingen maar ook mogelijkheden van isolatie en gebruik maken van zonnepanelen en/of windenergie.

Energie & Duurzaamheid Festival Zuidoost

 

 

Over Rob Alberts

Mensen, natuur, de aarde, planten en dieren hebben mijn interesse. Monumentale Bomen fascineren mij. Onderwijs is mijn passie. In 1988 ben ik in de Bijlmermeer komen wonen. De mensen, het groen, de andere manier van bouwen / wonen hebben mijn hart gestolen. Zonder ver te reizen is hier de hele wereld binnen handbereik. Rondom mijn huis geniet ik vooral van de Familie Pimpelmees. In december 2009 ben ik gaan bloggen over wat mij opvalt of wat mij bezig houdt.
Dit bericht werd geplaatst in Amsterdam, duurzame energie, eten en drinken, gezondheid, Politiek, windenergie. Bookmark de permalink .

2 reacties op Duurzaam Festival

 1. Karel zegt:

  Goede zaak Rob

  Zeeuwse groet

  Geliked door 1 persoon

 2. Sjoerd zegt:

  Zo te zien belangstelling genoeg van diverse firma’s. Duurzaam is helemaal in tegenwoordig. En terecht uiteraard.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.