Zwerfafvalvergoeding

De Zwerfafval Experience geheel vergoed op uw locatie!? Dat kan! Het Afvalfonds Verpakkingen stelt wederom de Zwerfafvalvergoeding beschikbaar (20 miljoen). Door gemeenten van 1 november 2019 tot 1 maart 2020 aan te vragen. Een prachtige kans voor Milieu Educatie Centra/Duurzaamheidscentra, belangenorganisaties of (natuur)musea om ‘De Zwerfafval Experience’ geheel vergoed op locatie te krijgen! Ook voor andere milieutentoonstellingen met zwerfafval educatie zoals “Deur dicht, licht uit!” en andere duurzaamheidstentoonstellingen kan gedeeltelijk subsidie worden aangevraagd. Informeer gerust naar de mogelijkheden via of bel: 06 42736175 en ontvang ons handige stappenplan!

Over Rob Alberts

Mensen, natuur, de aarde, planten en dieren hebben mijn interesse. Monumentale Bomen fascineren mij. Onderwijs is mijn passie. In 1988 ben ik in de Bijlmermeer komen wonen. De mensen, het groen, de andere manier van bouwen / wonen hebben mijn hart gestolen. Zonder ver te reizen is hier de hele wereld binnen handbereik. Rondom mijn huis geniet ik vooral van de Familie Pimpelmees. In december 2009 ben ik gaan bloggen over wat mij opvalt of wat mij bezig houdt.
Dit bericht werd geplaatst in gezondheid, Kinderen, Natuur, Onderwijs, persoonlijk, Politiek en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

7 reacties op Zwerfafvalvergoeding

 1. Karel zegt:

  dank je voor de felicitatie Rob

  mooi dat er geld beschikbaar is om andermans troep op te ruimen
  ik neem mijn afval altijd mee naar huis , werkt ook 🙂

  fijne middag groet

  Liked by 1 persoon

 2. Skyblog zegt:

  Nou nou dit is makkelijk zeg. Rommel neem je mee naar huis. Meteen container ondergrond doen. Het is meer gemak zucht om makkelijk zwerf vuil neer te zetten. Ik zag vanmorgen bij ons naast de ondergrondse container ernaast grofvuil neergezet. Doen ze/hij meestal in de nacht.

  Liked by 1 persoon

 3. Sjoerd zegt:

  Volgens mij moet je dat geld in opvoeding van de jeugd stoppen. Als ik zie wat er langs de weg ligt is een heel groot gedeelte afkomstig van uit het autoraam gegooide rotzooi.

  Liked by 1 persoon

 4. spontanity zegt:

  Dan hebben ze hier in de buurt dag in dag uit, altijd werk!

  Liked by 1 persoon

 5. gewoonanneke zegt:

  Goeie tip, ga het doorgeven aan een groep die ik ken die het hier ophaalt.

  Liked by 1 persoon

 6. els zegt:

  Rare gedachtenkronkel: geld investeren om de symptomen te behandelen ipv de oorzaak aan te pakken. Of wordt er ook iets aan de oorzaak gedaan?

  Liked by 1 persoon

 7. Kakel zegt:

  Ideaal want de rommel wordt van straat gehaald maar het voelt als dweilen met een open kraan. Volgens mij moet iedereen heropgevoed worden!
  Lieve groet.

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.