MR. & MRS. WATSON

Bij Jesse de Wit van Verpakkingsvrijvegan koop ik mijn eerste Walnut Camenbert. In plastic verpakt heb ik al eerder vegan kaasproducten gekocht. De kaassmaak hiervan heeft nooit indruk op mij gemaakt. Maar over de smaak van de Walnut Camembert wil ik overtuigd schrijven. Sterke kaassmaken hebben altijd mijn voorkeur. En de Walnut Camenbert heeft een volle lekker kaassmaak! Voor mij is het een prijswinner. En als ik op het internet naar informatie zoek blijkt dat Mr. & Mrs. Watson al eerder prijzen won met hun kaas.

Mr. & Mrs. Watson staat bekend om haar vegan kaasjes, die o.a. de “Best Vegan Cheese” award van PETA won. De kazen zijn gemaakt met biologische ingrediënten zoals cashewnoten, amandel en soja. Sinds 2017 worden Watson’s plantaardige kazen in Amsterdam ontwikkeld en gerijpt.

Ik heb bij Jesse een kaas abonnement genomen. Elke week krijg ik een Mr. & Mrs. Watson kaasje. Of de Walnut Camenbert of de Aged Camenbert. wordt bij mij aan de deur bezorgd.

Mr. & Mrs. Watson willen mensen enthousiasmeren om plantaardig te eten, door producten te ontwikkelen die smaakpapillen laten dansen. Ze maken de kazen met biologische ingrediënten zoals walnoten, cashewnoten, amandel en soja. En sinds 2017 worden Watson’s plantaardige kazen in Amsterdam/Duivendrecht ontwikkeld en gerijpt. zo s het een mooi lokaal product. En dat Jesse dan ook nog eens met zijn bakfiets deze kazen in Amsterdam en omstreken deur aan deur bezorgd maakt het een dubbel lokaal product.

Van harte aan bevolen!

https://verpakkingsvrijvegan.nl/index.php

Over Rob Alberts

Mensen, natuur, de aarde, planten en dieren hebben mijn interesse. Monumentale Bomen fascineren mij. Onderwijs is mijn passie. In 1988 ben ik in de Bijlmermeer komen wonen. De mensen, het groen, de andere manier van bouwen / wonen hebben mijn hart gestolen. Zonder ver te reizen is hier de hele wereld binnen handbereik. Rondom mijn huis geniet ik vooral van de Familie Pimpelmees. In december 2009 ben ik gaan bloggen over wat mij opvalt of wat mij bezig houdt.
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

8 reacties op MR. & MRS. WATSON

 1. KnutzEls zegt:

  Ik ben geen fan van “nep” kaas of vlees. Maar wat de boerin niet kent, moet ze toch wel eens proeven. Zo maakte ik een keer vega Boeuf Stroganoff met cashewroom en dat smaakte helemaal niet verkeerd. Dus als ik Mrs Watson tegenkom zal ik het zeker proberen.

  Geliked door 1 persoon

 2. Het water loopt me in de mond – altijd handig met dit weer!

  Geliked door 1 persoon

 3. Matroos Beek zegt:

  Jammer dat ik niet in de buurt woon.
  Smakelijke groet

  Geliked door 1 persoon

 4. Karel zegt:

  smakelijke groet

  Geliked door 1 persoon

 5. hermanstel65 zegt:

  Met verbazing las ik deze week, dat er zoveel mensen al minder vlees zijn gaan eten. En toen realiseerde ik mij, dat wij daar zelf ook bij horen. Minsten twee maal per week staat er een ‘namaak vlees’ bij ons op tafel en ik geef eerlijk toe; daar zitten hele lekkere tussen. Knap hoe men dat voor elkaar krijgt. Voor ons in elk geval een blijvertje.

  Geliked door 1 persoon

 6. Rebbeltje zegt:

  Alle beetjes helpen 🙂

  Geliked door 1 persoon

 7. Als ik deze kaassoort tegenkom pak ik het mee.

  Geliked door 1 persoon

 8. gewoonanneke zegt:

  Maar waar komt die soja dan vandaan? Had pas ook een vegetarisch gerecht met groentes er in van buiten europa tja dan heb ik daar ook weer mijn twijfels zo bij. Koop het liefst groentes en fruit uit eigen land of EU.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.