Bijlmerbox en ZaZa Kitchen

Pindakaas en olijfolie van ZAZA Kitchen, een ondernemer uit Amsterdam Zuidoost en deelnemer aan de Bijlmerbox, op straat aantreffen….zomaar op een bankje nabij de Amstel, inclusief een flyer met het verhaal van de maakster van deze producten, precies zoals dat door Bijlmerbox is uitgebracht. Dat gebeurt je niet dagelijks.

Eigenaar Emel Kisin keek daarom ook vreemd op toen ze vorige week een wel heel bijzonder bericht ontving met de vraag of de afzender iets mocht meenemen en de pindakaas voor iemand anders mocht achterlaten?🤔

“Wie had dit daar neergelegd?” is de vraag.
Emel vroeg of dit een promostunt van onze kant was. Dat was het zeker niet, maar ook wij van Bijlmerbox vinden het een geweldige zet van de initiatiefnemer! Bedankt dat u op deze manier aan de zichtbaarheid van deze ondernemer bijdraagt.

Bent u na het lezen van het bovenstaande ook benieuwd naar deze en/of andere producten, kijk dan snel op www.bijlmerbox.nl.
De pindakaas zit in Bijlmerbox #1 en de olijfolie in Bijlmerbox #2. Je kunt als koper echter zelf een box samenstellen waar beide producten in voorkomen.

Facebook ZAZA Kitchen of Instagram zaza__kitchen

Over Rob Alberts

Mensen, natuur, de aarde, planten en dieren hebben mijn interesse. Monumentale Bomen fascineren mij. Onderwijs is mijn passie. In 1988 ben ik in de Bijlmermeer komen wonen. De mensen, het groen, de andere manier van bouwen / wonen hebben mijn hart gestolen. Zonder ver te reizen is hier de hele wereld binnen handbereik. Rondom mijn huis geniet ik vooral van de Familie Pimpelmees. In december 2009 ben ik gaan bloggen over wat mij opvalt of wat mij bezig houdt.
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

2 reacties op Bijlmerbox en ZaZa Kitchen

  1. Karel zegt:

    smakelijke groet

    Geliked door 1 persoon

  2. Rebbeltje zegt:

    Hou het bij de brabantse keuken 😉

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.