Meneer en Mevrouw Singh van Slijterij Sneldrank

In het Parool, in de Whatsapp groep van Hart voor de Kbuurt, door meerdere buurtbewoners en door uw collega ondernemers wordt U opgeroepen om mee te werken aan de Algemene Veiligheid in Winkelcentrum de Kameleon, de Kbuurt, de Bijlmermeer en Amsterdam-ZuidOost. Met deze blogpost doe ik eenzelfde oproep!

In het recente verleden is uw drankwinkel overvallen. In het recente verleden is er een aanslag gepleegd op uw drankwinkel. Dit zijn voor u, uw vrouw en uw personeel, maar ook uw collega winkeliers, klanten en buurtbewoners zeer gevaarlijke, pijnlijke en bedreigende ervaringen geweest.

Na deze vervelende gebeurtenissen zijn de lokale drugsbazen en hun entourage klant bij uw slijterij. In uw etalage pronkt u met drankflessen in de vorm van door diezelfde lokale drugsbazen en hun entourage gebruikte machinewapens.

Het contact van de onderwereld met de bovenwereld, de verbinding tussen het drugsgeweld en de kleine middenstand is in de etalage van uw drankwinkel zichtbaar.

Veel Kbuurt bewoners steunen graag de lokale middenstand. Velen geven nu aan dat zij door uw etalage en uw contacten met de lokale drugsbazen en hun entourage bewust niet bij u kopen!

De Veiligheid van alle ondernemers, hun personeel en hun klandizie in en rondom Winkelcentrum de Kameleon heeft voor het bewonersplatform Hart voor de Kbuurt, de participanten in KVO de Kameleon, het stadsdeelbestuur en de politie topprioriteit !!!

Ik sluit mij aan bij de algemene oproep om geweld en wapens niet te romantiseren en/of voor financieel gewin en/of economisch te gebruiken.

Ook ik vraag of u de gewelddadige drankflessen in de vorm van wapentuig uit uw etalage en uit uw winkel te verwijderen.

U begrijpt dat ik de volgende blogpost dan ook ondersteun: https://1104enzo.nl/buurt-in-actie-tegen-wapentuig-in-etalage-sneldrank/

Over Rob Alberts

Mensen, natuur, de aarde, planten en dieren hebben mijn interesse. Monumentale Bomen fascineren mij. Onderwijs is mijn passie. In 1988 ben ik in de Bijlmermeer komen wonen. De mensen, het groen, de andere manier van bouwen / wonen hebben mijn hart gestolen. Zonder ver te reizen is hier de hele wereld binnen handbereik. Rondom mijn huis geniet ik vooral van de Familie Pimpelmees. In december 2009 ben ik gaan bloggen over wat mij opvalt of wat mij bezig houdt.
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

11 reacties op Meneer en Mevrouw Singh van Slijterij Sneldrank

 1. Dhyan zegt:

  Allemaal mooi en wel maar wie treed er op tegen het reclamegeweld op de TV. We worden daar gehersenspoeld om bepaalde producten te kopen. Het zou verboden moeten worden en niemand die er wat aan doet. Deze terreur maakt ook slachtoffers.

  Like

 2. Rebbeltje zegt:

  Eens kijken of ik morgen een schotje neem 😉

  Geliked door 1 persoon

 3. John zegt:

  Ja, dit is natuurlijk toch een vorm van uitdaging. Niet alles hoeft verheerlijkt te worden, en al zeker wapens en geweld niet.

  Geliked door 1 persoon

 4. hermanstel55 zegt:

  Werkelijk te gek voor woorden om drank te verkopen in geweervormige flessen. Dan ben je als ondernemer ook een paar stations voorbijgereden hoor.

  Geliked door 1 persoon

 5. Karel zegt:

  idioterie ten top 😦

  bedroefde groet

  Geliked door 1 persoon

 6. Er is al miserie genoeg zonder dat het moet uitgelokt worden…

  Geliked door 1 persoon

 7. Rob Alberts zegt:

  Ik ben benieuwd wanneer de slijterij reageert/handelt.

  Afwachtende groet,

  Like

 8. meninggever zegt:

  Niets veranderd in die wijken…was indertijd ook al in handen van lieden die op eenvoudige wijze geld wilden verdienen. De lokale middenstanders veelal hun ongevraagde sponsoren…

  Like

 9. Spontanity zegt:

  Gelijk heb je!!!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.