Greetbana

Bij toeval kom ik op de volgende website terecht: https://www.greetbana.nl/over/

Ik citeer:

Bananenbrood is niet alleen gezond en lekker, het is óók nog eens een echte allemansvriend. Ons brood is geschikt voor elke gelegenheid: een verjaardag, als zoete snack bij de koffie, of gewoon als vervanger voor de gebruikelijke zak chips bij je favoriete Netflix serie. Of je neemt het lekker mee in je lunchpakket, in plaats van je boterham met pindakaas. Zeker als je de koolhydraten laag wilt houden. Het eten van ons brood hoeft geen guilty pleasure te zijn; je kan er namelijk van smullen zonder guilt! De snack is namelijk glutenvrij, veganistisch en ook nog eens suikervrij! Hierdoor kan je het bananenbrood van Greetbana zonder schuldgevoel eten.

Ras-Amsterdammer Lorenzo van Geerke (35) begon in 2018 voor de grap met bakken van bananenbrood. Hij spendeert het liefst uren in de keuken, en experimenteert graag met recepten. Omdat Lorenzo veganist is, en zijn vriendin glutenvrij eet, is het een uitdaging om iets te koken wat zij beiden kunnen eten. Z’n vriendin wilde hem een keer verrassen met een zelfgebakken bananenbrood, maar dat mislukte jammerlijk. Toen beloofde Lorenzo: ‘ik ga voor jou het beste bananenbrood ever bakken!’

En zo gezegd is zo gedaan: Lorenzo ging aan de bak, en na een aantal keer experimenteren ontstond het perfecte bananenbrood dat aan hun (hoge) eisen voldoet: veganistisch, glutenvrij, lactosevrij én suikervrij.

Het bananenbrood viel bij de vriendenkring van Lorenzo zo goed in de smaak dat ze dachten: waarom verkoop je het niet? En dat bleek een gouden greep. Het bananenbrood is goedgekeurd door onder andere: baby’s, zwangere vrouwen, kinderen, ouders, expats, toeristen en studenten. Het is een goed (voor de planeet) en lekker (voor jezelf) product dat wordt geleverd met een glimlach. Een van de klanten van GreetBana komt zelfs helemaal vanuit Luxemburg om het bananenbrood op te halen (maak je geen zorgen, in Nederland kan het brood gewoon naar je worden opgestuurd;)).

Greetbana wil niets liever dan dat iederéén kennismaakt met dit overheerlijke bananenbrood. Want zeg nou zelf: wat eet je liever dan bananenbrood dat goed is voor lichaam en geest?

En bij dat laatste sluit ik mijn graag aan.

Over Rob Alberts

Mensen, natuur, de aarde, planten en dieren hebben mijn interesse. Monumentale Bomen fascineren mij. Onderwijs is mijn passie. In 1988 ben ik in de Bijlmermeer komen wonen. De mensen, het groen, de andere manier van bouwen / wonen hebben mijn hart gestolen. Zonder ver te reizen is hier de hele wereld binnen handbereik. Rondom mijn huis geniet ik vooral van de Familie Pimpelmees. In december 2009 ben ik gaan bloggen over wat mij opvalt of wat mij bezig houdt.
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

8 reacties op Greetbana

  1. Kan niet slecht zijn, ik krijg het water al in de mond bij het lezen van je logje.

    Geliked door 1 persoon

  2. Karel zegt:

    smakelijke groet

    Geliked door 1 persoon

  3. Matroos Beek zegt:

    Lekker!
    Smakelijke groet!

    Geliked door 1 persoon

  4. Rebbeltje zegt:

    Heerlijk 🙂
    Fijn weekend

    Geliked door 1 persoon

  5. Bij het lezen van dit blog loopt het water mij in de mond. 1 keer eerder heb ik bananen brood gegeten en dat vond ik toen ook erg lekker. Daarna nooit meer op. Ik ga het eens opzoeken of ik het ook zelf kan maken 🙂

    Geliked door 1 persoon

  6. djaktief zegt:

    Ik bak af en toe zelf bananenbrood als ik teveel rijpe bananen hebt. Ik ben benieuwd of in het door jou genoemde brood suiker zit.

    Geliked door 1 persoon

  7. staartje zegt:

    Wat lekker! Ik krijg al trek. Ik ga eens kijken of ik het zelf kan bakken

    Geliked door 1 persoon

  8. Leuk, lekker en ook nog eens glutenvrij, ik ga snel eens surfen

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.